(Android) Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games απατεώνες απεριόριστα όλα
Feb 7, 2022 1:24:24 GMT 1
Post by rounddegatdege on Feb 7, 2022 1:24:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες απεριόριστα όλα ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Madness - A Chef\u0027s Restaurant Games 2022 version ▞▞▞
Ωραίο!👍👍🍔🍔🍺🍻🥤Είναι καλό παιχνίδι .ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ!!👍
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά με αναγκάζει να αγοράσω διαμάντι...Κόλλησα στα 240 γιατί ο χρόνος που δίνω είναι πολύ λίγος...Ελπίζω να προσθέσετε περισσότερο χρόνο.😌😶.
Πολύ καλό. Αλλά από ότι κατάλαβα στην πίστα που είμαι, πρέπει να πληρώσω για να προχωρήσω.
Για να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους να είναι ικανοποιημένοι, πολλοί εκδότες παιχνιδιών έχουν κυκλοφορήσει τακτικά παιχνίδια προσομοίωσης μαγειρέματος. Cooking
Καλό το παιχνίδι αλλά μάλλον θα το διαγράψω περιμένω τόσες μέρες για καινούργιες πίστες αλλά δεν βλέπω να έχει καταντήσει κουραστικό τζάμπα το χώρο μου πιάνει...
Πολλές διαφημίσεις, δε σε αφήνει να παίξεις, πολύ δύσκολα επίπεδα
Καλησπερα πολυ ωραιο το παιχνιδι σας,αλλα εχω φτασει σε εναν υψηλο επιπεδο στο παιχνιδι σας,κ δυσκολευει...!!! Θα μπορουσατε να κανετε λιγο ευκολο..! Οσο ανεβαινω επιπεδα τοσο δυσκολευει..!!
GREECE - Hertz
Μου αρσε πολυ αυτο το παιχνιδι.Αλλα ξενερωσα. Μετα την 250 δεν εχει αλλες πιστες. Ανοιξαν 10 καινουριες κ περιμενεις πανω απο μηνα να ανοιξουν κ αλλες κ παει ετσι συνεχεια μεχρι να αγανακτεις κ να το διαγραψεις! Κριμα!
Είναι ωραίο να μην λαμβάνετε spam με διαφημίσεις για μια φορά, γι' αυτό του δίνω 5 αστέρια. Γενικά, είναι ένα καλό παιχνίδι
Τέλειο! Μας βοηθάτε πολύ στην καραντίνα!!
Δώστε σε αυτό 3 αστέρια θα έδιναν 5 αλλά για τις προσθήκες. Παίζετε το παιχνίδι πηγαίνει στα πρόσθετα, πηγαίνετε στο Google και πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι. Θα διαγραφεί προς το παρόν μέχρι να το διορθώσετε. 😊
Ήταν διασκεδαστικό στην αρχή μέχρι που άρχισαν να σε βομβαρδίζουν με μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων μετά από κάθε επίπεδο. Απεγκατάσταση
Έγραψα μια πρόσφατη κριτική, αλλά ήθελα να προσθέσω ότι όχι μόνο σας λέει ότι ξέμεινες από πελάτες, αλλά ότι σου τελείωσε και ο χρόνος όταν τα πάω καλά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να ξοδεύω 67 διαμάντια κάθε φορά. Αν τα πάω καλά και δεν υστερώ....τότε γιατί να πάρεις περισσότερα από τα διαμάντια μου;
Βρες τιμές για Overcooked! & Overcooked! 2 PS4 Game σε 6 καταστήματα στο Skroutz. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!
Είναι πολύ δύσκολο, παρακαλώ διορθώστε το.
οτι καλύτερο
Καλός!
Εξαιρετικό παιχνίδι, παίζω εδώ και λίγο καιρό και μόνο οι διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι είναι για να σας βοηθήσουν να συλλέξετε νομίσματα ή πολύτιμους λίθους
CULTS Archives - koppeln
Κατεβάστε Cooking Family :Craze Madness Restaurant Food Game APK ... Κατεβάστε Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games APK.
Αποκτήστε το Cooking Madness: Restaurant Fever - Microsoft
Μου αρέσει το παιχνίδι γενικά, καθώς μου αρέσουν αυτά τα είδη παιχνιδιών, αλλά αυτό που με εκνευρίζει τόσο είναι οι διαφημίσεις. Κάθε φορά που ξεπερνάω ένα επίπεδο, εμφανίζεται μια διαφήμιση και είναι πολύ ενοχλητική στο σημείο που απλώς απενεργοποιώ τα δεδομένα μου.
Λίγο πιο εύκολες να γίνουν οι πίστες... Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο παιχνίδι.
Πάρα πολλές διαφημίσεις. Και είναι πολύ να περιμένουμε. Θα έπρεπε να έχουν βάλει διαφημίσεις 5 δευτερολέπτων
Τέλεια εφαρμογή!!!!!!! ❤️💞😍🥰
Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό μέχρι που το ενημερώσα. Τώρα δεν με αφήνει να παίξω.Κρίμα.Ωρα να το διαγράψω.
Αυτό το παιχνίδι φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν μπορείτε να κερδίσετε επίπεδα χωρίς να πληρώσετε για powerups. Η παρακολούθηση διαφημίσεων μόλις και μετά βίας σας οδηγεί πουθενά και η λειτουργικότητα της διαφήμισης είναι τόσο κακή που το βρίσκω πιο εύκολο να βγείτε από το παιχνίδι και να εισέλθετε ξανά αντί να περιμένετε να παίξει η διαφήμιση. Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά η συνολική επιχειρηματική στρατηγική το κάνει απογοητευτικό.
Πόλο Οραιω παιχνίδι
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις. Καταλαβαίνω ότι οι διαφημίσεις μπορούν να κάνουν το παιχνίδι να παίζεται δωρεάν, ωστόσο λαμβάνω διαφημίσεις μετά από όλα όσα κάνω. Μετά από κάθε επίπεδο, είτε νικήθηκε είτε όχι, μετά από αναβάθμιση αντικειμένων, ακόμα και μετά τη συλλογή καθημερινών μπόνους και καθημερινών εργασιών. Είναι γελοίο. Ξοδεύω περισσότερο χρόνο προσπαθώντας να βγω από τις διαφημίσεις ή κολλάω βλέποντας διαφημίσεις από ό,τι παίζω πραγματικά το παιχνίδι. Παρακαλώ ανανεώστε λίγο τις διαφημίσεις.
Εντελώς πάρα πολλές διαφημίσεις. Μου αρέσει το γεγονός ότι σου δίνουν την επιλογή να απενεργοποιήσεις για 0,99 αλλά δεν θέλω να χρειαστεί να αγοράσω το δρόμο μου για ένα κανονικό παιχνίδι. Έχω πολλά παιχνίδια που δεν έχουν διαφημίσεις. Υποθέτω ότι θα μείνω σε αυτά. Είναι λυπηρό. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχει μια διαφήμιση κάθε φορά που τελειώνεις έναν γύρο και είναι κυρίως το Blackout Bingo, το οποίο είναι επίσης απάτη. διαγράφω.
Διασκεδαστικο
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games ஆர்கேட் qqq
Πολύ καλό παιχνίδι μου αρέσει αρκετά έχεις λίγο χρόνο και εκεί σε ζορίζει αλλά εμένα αυτό μου αρέσει οπότε το παιχνίδι γαμάει
Delírio Culinário - Jogo de Chef de Restaurante Arcade hsnc
όσο δύσκολο προχωράει χωρίς βοήθειες
τους ανακοινώνουν ότι ο γιος τους πέθανε ενώ υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία. ... study on militaristic absurdity and the unexpected games of fate in
ειμαι στην 262 πιστα...και κολλαει οσο δεν εχει κολλησει σε ολες τις πιστες μαζι... πρεπει να παταω τρεις φορες το καθετι για να λειτουργησει!!! ΦΤΙΑΑΑΧΤΕ τοοοοοο
Πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον ρυθμό
Οι προσθήκες γίνονται πάντα κενή οθόνη αφού ολοκληρώσετε τα επίπεδα. Πρέπει να βγείτε και να μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Χάσιμο χρόνου εκεί. Το παιχνίδι έχει πάντα buffer/καθυστέρηση, επίσης, το κάνει να μην είναι ομαλό όταν παίζετε.
ωραίο μέχρι να φτάσεις στην 85 πίστα. δεν μπορείς να περάσεις με τίποτα. ...Μάλλον πάει γι απεγκατάσταση
Μακάρι να μπορώ να ελέγξω σε ποιον σερβίρω το φαγητό. Μισώ όταν το φαγητό που ετοίμασα δίνεται σε διαφορετικό πελάτη!
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games እንቅስቃሴ ያለባቸው srul
Death Park 2: Horror Clown 어드벤처 sbn
Απλά καταπληκτικό 😁. Άρχισα να παίζω και είναι τόσο εθιστικό. Πολύ καλό 😊.
Cooking Madness - A Chef's Restaurant Games Arkadne igre vieq
Είμαι σε αυτό το επίπεδο για ένα χρόνο, ήταν πολύ δύσκολο, χρειάζομαι τη βοήθεια της ομάδας για να ξεφύγω αν το έσβηνα άλλη μια φορά, δεν θα επιστρέψω Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
... A Farewell to Arms · A Futuristic Short Film HD: by Sight Systems · a game of thrones · a great big world & christina aguilera · a heavy metal christmas